אזרחות אמריקאית לילד - חוק הסבא

  • ברוכים הבאים לתהליך בקשת אזרחות אמריקאית לילד מתחת לגיל 18

    דגשים חשובים טרם מילוי הטופס:
    1. בכדי להיות זכאי לאזרחות אמריקאית, הילד המבקש חייב לעמוד בתנאים הבאים:
    א. אחד מהוריו חייב להיות אזרח אמריקאי.
    ב. הסבא/הסבתא חיו בארה"ב מעל 5 שנים באופן מצטבר ולפחות שנתיים מעל גיל 14 כאזרחים אמריקאים.
    ג. הילד/ה חייב להיות רווק/ה (מעולם לא נישא/ה).
    2. מומלץ למלא טופס זה כאשר הדרכונים (של הילד, סבא/סבתא ושל ההורה האמריקאי) נמצאים בחזקתך.
    3. בזמן מילוי הטופס מומלץ לא ללחוץ על כפתור ה"חזור" בדפדפן, שכן פעולה זאת תאפס את הטופס (במקרה של צורך לחזור לעמוד הקודם, אנא לחצו על הכפתור "חזור לעמוד הקודם" שנמצא בתחתית כל עמוד).
    4. מילוי טופס עבור מספר מועמדים - יש לחזור ולמלא את השאלון עבור כל אדם בנפרד.
    5. לאחר מילוי הטופס נציג יצור עמך קשר עד 24 שעות להמשך תהליך והשלמת פרטים חסרים.

    בהצלחה!

    בכל שאלה ניתן תמיד ליצור קשר
    1700-72-74-76 | www.MasterVisa.co.il
    חדש! בכל שאלה ניתן ללחוץ על הקישור ולהתכתב עם נציג שירות
  • name

זה הכל חברים!

Loading...